Featured Posts

To top
29 ian.

,,Femeia e mai mult decât a purta tocuri înalte, decolteuri adânci, sau parfumuri scumpe”

Femeia nu e numai tocuri înalt,Diferită și imprevizibilă cu orice apariție. Pe cât expresivă pe copertele unor reviste.Feminină. Sinceră. Optimistă.

 

Actrița și interpreta Dianna Rotaru, deținătoarea mai multor premii naționale în domeniul muzicii și posesoarea premiului, Vocea anului 2018, face parte din categoria artiștilor cameleonici.

Diferită și imprevizibilă cu orice apariție. Pe cât expresivă pe copertele unor reviste, pe atât de profundă în filmul ,,Culorile’’.

Toată palitra de nuanțe le puteți vedea în interviu:

   Cât de ușor este pentru o femeie să-și accepte femenitatea, atunci când se pretind de la ea atât de multe: să fie deșteaptă,  frumoasă, mamă, sexy, soție dar să nu cedeze cerințelor societății, care totuși, rămâne una predominant masculină?

A fi femeie este o artă. E mai mult decât a purta tocuri înalte, decolteuri adânci, sau parfumuri scumpe. Feminitatea ca și frumusețea vine din interior. E o stare de spirit pe care o femeie o emană, o transmite, o respiră. Am învățat despre feminitate de la mama, pentru că o vedeam mereu aranjată,  manierată, cu o atitudine deoebită față de toți și toate.

De la ea am cultivat senzualitatea și unicitatea de-a fi femeie!

   Dacă ar fi să te descrii în 2-3 cuvinte, care ar fi acelea?

Feminină. Sinceră. Optimistă.

  Te-ai obișnuit  să fii în permanență observată, analizată și judecată?

 Nu în permanență, doar când sunt motive! Când imi schimb look-ul, când lansez o piesă nouă, un clip, merg într-o vacanță sau moderez un eveniment. Atunci când fac shopping, sau pur și simplu mă plimb.

Faptul că acivitatea mea este publică sunt urmărită și pe paginile mele de facebook și instagram, unde găsesc tot felul de comentarii.:)))

Dar în general, sunt prietena oamenilor, îmi fac timp să răspund mesajelor și să urmăresc știrile care apar online sau Tv despre mine.

   Ți s-a întâmplat, când ești pe scenă, să te vezi din afară, ca și cum ai fi deasupra personajului, Dianna Rotaru?

Eu sunt foarte analitică și pentru rezultate bune e bine să fiu propriul meu critic. Vizionez aparițiile mele video și îmi place ce văd. Fără modestie, o admir pe Dianna Rotaru pentru simțul umorului, dezinvoltură, zâmbetul sincer și sufletul ei luminos!

Emană multă energie și în toate interviurile e frumoasă, feminină, cântă bine și se mișcă ca o felină!

Am urmărit câteva interviuri când pregăteam întrebările. În toate ești surprinzător de zâmbitoare, veselă, afișezi un mod ușor de-a trece prin viață. Dar discutând, te-am descoperit diferită:

O femeie  punctuală, serioasă, calculată și ambițioasă.

   Când este tristă Dianna Rotaru?  Are timp pentru lacrimi?

Da. Sunt diferită, ca un cameleon, mereu gata la acțiune! Am învățat să respect oamenii, să-i apreciez și sunt recunoscătoare pentru tot ce am realizat datorită și pentru ei.

Iubesc viața și activitatea care îmi  oferă multă satisfacție, libertate în exprimare. Sunt punctuală și serioasă în businessul de travel pe care îl dezvolt și foarte responsabilă când vine vorba de meserie, bani, relații.

Plânsul este terapia mea de liniștire și descărcare. Sunt o femeie sensibilă și mă pot răni doar persoanele  la care țin cu toată ființa mea! Timpul și experiența au transformat lacrimile mele în pietre foarte prețioase, de aceea plâng mai rar, ca să le păstrez valoarea.

   Noțiunile de feminism și feminitate sunt incompatibile?

 Sunt compatibile, pentru că rolul femeii în societate este foarte important! Femeia este la volanul vieții, precum bărbatul la volanul mașinii. Voteză legi și naște copii, femeia conduce afaceri și deține funcții politice.

Femeia este o planetă, o personalitate, o ființă care gândește cu inima!

   Aparențele uneori înșeală sau de fiecare dată?

Nu judec oamenii după primele întâlniri sau primele cuvinte rostite. Nu judec oamenii după aparențe. Prefer să cunosc o persoană îndeajuns de bine ca să-mi fac o părere, să pătrund în profunzime!

În viață nu contează cine sau ce ești, contează  să fii  prețuită și  iubită necondiționat!

   Dacă printr-o întâmplare rămâi blocată într-un studiou muzical cu o sticlă de vin și un actor, pe cine vei alege să petreci 24 de ore?

 Cu sticla de vin în compania actorului. :)))

    Cum te vezi peste 5 ani?

Fericită. Sănătoasă. Împlinită.

Împărtășește dragostea pe:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •