Featured Posts

To top
10 ian.

Dana Ciobanu:  ,,Există lucruri pe care nu le-aș spune, și fapte pe care nu le-aș face.’’

Spune-mi dacă regreți până acum vreun lucru pe care l-ai facut sau l-ai spus? Intr-un interviu vorbești că succesul este trecător, dar te bucuri că el este.

Сum a fost anul 2018?

A fost un an frumos. Toți oamenii mei scumpi sunt sănătoși și asta, retrospectiv, e cel mai minunat lucru. Fetița mea e elevă și sunt mândră de ea. E veselă, sănătoasă și crește frumos….În casă e iubire, la muncă e muncă.))) Într-un cuvânt, ARMONIE..
  

Crezi în puterea exemplului? Au existat de-a lungul timpului personae care să-ți influențeze parcursul?

Puterea exemplului sau a antiexemplului este esențială, cu toate acestea nu am avut modele unice care să corespundă în totalitate cu principiile și valorile mele… E și asta e o provocare să împrumuți calități, principii, fară să te contopești cu un eventual idol. În plus, părinții mi-au furnizat suficientă încredere în sine ca să nu simt necesitatea detașării de sine în căutarea unui altfel de-a fi.

   Spune-mi dacă regreți până acum vreun lucru pe care l-ai facut sau l-ai spus?

Există lucruri pe care nu le-aș spune si fapte pe care nu le-aș face. Îmi doresc să fac și să spun cât mai puține lucruri regretabile, de acum încolo. Asta e…Dă-mi Doamne, înțelepciune…

    Intr-un interviu  vorbești că succesul este trecător, dar te bucuri că el este. În cariera de actriță ai cunoscut insuccesul?

Eu simt o mare bucurie când sunt pe aceeași undă cu partenerii mei de scenă, cu colegii de la TV sau cu alți oameni înteresanți  cu care ajung să creez . E uimitor cum pot ieși lucruri valoroase dacă oamenii sunt compatibili pentru o frântură de timp, într-o anumită conjunctură și dacă neaparat sunt darnici în meseria lor. De aici, apare succesul. Și pentru mine e bucurie curată. Nu e mai mult de-atât.
Eu cred că insuccesul are același gust ca și indiferența. Adică, nu are gust… E incolor, indolor. De insucces am avut parte, l-am simțit. Un vacuum în care nimerești și uiți de valoarea pe care o ai, dincolo de aprecieri, critici și păreri.

  Ce sporește mai mult odată cu succesul: încrederea în sine sau teama?

Pentru mine reușita sau succesul în munca pe o care o fac e un puternic catalizator.Mă menține în formă și mă face mai responsabilă.Nu mi-e teamă, pentru că nu am ce pierde..E experiență, orice-ar fi.

  Te oprește lumea pe stradă să te felicite pentru vreun rol?

Da…si e tare plăcut.

   E vreun personaj pe care ai vrea foarte mult să-l joci?

Vreau regizori care să vadă dincolo de mine..și să-mi provoace imaginația cu roluri care să mă depașească.

  De unde te inspiri?

Nu știu…e foarte complex procesul și uneori habar n-am ce surse de inspirație imi udă rădăcinile.

  Ce planuri de viitor ai?

Să fiu.

  Dacă întâmplător, printr-o minune, ar trebui să rămâi închisă o noapte într-un lift mic, cu o sticlă de vin și cu un actor pe cine ai alege?       Și ce îi vei spune?

Sunt claustrofobă…magia cu liftul nu-mi inspiră mare bucurie.:)

Împărtășește dragostea pe:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •